We Grow Up To Childhood We Explore By Playıng e Twinning Projesi Havva ARMUTCUOĞLU

Okulumu

e TwinningProjesine heyecanla ve keyifle başladılar.

Okulumuz 4/B sınıfı öğrencileri eTwinning Projesi olan We Grow Up To Childhood Projesine heyecanla ve keyifle başladılar.  Öğrencilerin günlük hayatlarında spor yaparak oyun oynayarak bunu hayat felsefeleri haline getirmelerini hedefliyoruz. Sporu açık alanda doğayla iç içe çeşitli aktiviteler yapmayı amaçlıyoruz. Bu ortamda öğrencilerin enerjilerini daima yüksek tutmalarına yardımcı olarak vücutlarını zararlı uyaranlara karşı korumak , bağışıklık sistemlerini güçlendirmek , özgüven sağlamak, zihinsel ve fiziksel yönden sağlıklı bireyler olmalarını amaçlıyoruz. Her hafta belirli günlerde hava şartlarına bağlı olarak da oryantring,eğitsel oyunlar ve yaş gruplarına uygun aktiviteler ile etkinlikler yapmayı hedefliyoruz.

24-02-2022